تاریخچه گروه گوش و حلق

بنیان گزار گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه
و راه اندازی دوره رزیدنتی گوش و حلق و بینی

متولد 1305 در شهر دامغان

در دبستان همت و دبیرستان شریعتی (شاه رضا ) تحصیلات ابتدائی ومتوسطه را گذرانده ام

با توجه به علاقه به رشته پزشکی درکنکور دانشگاه تهران شرکت کردم وقبول شدم و با رتبه ی دومی پس از 7 سال فارغ التحصیل شدم

به دو رشته تخصصیزنانمامایی و گوش و حلق علاقه داشتم.بعد از اتمام پزشک عمومی در دانشگاه به فرانسه رفتم و در دانشگاه پاریس رشته زنان و مامایی را انتخاب کردم . دربیمارستان ......مدت شش ماه آموزش دیدم .روزی اتفاقی به سفارت ایران در پاریس رفتم و یک آگهی دیدم که دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیاز به دانشیارگوش و حلق و بینی دارد و با توجه به علاقه قبلی من به این رشته و شهر مورد علاقه من ،رشته خود را عوض کردم و و به بیمارستان .....نزد استاد لو وت رفتم و به مدت 3 سال آموزش گوش و حلق را دیدم و با رتبه دومی امتحانات تخصصی را تمام کردم که به اسم برد تخصصی ناسیونال فرانسه مشهور است . ...(دریافت فایل)

کاربران محترم ، CD های کامل مصاحبه با اساتید قدیم و بیانگذاران گروه گوش و حلق و بینی در دفتر گروه بیمارستان قائم موجود می باشند.